Om oss

Har du høye forventninger til deg selv?
Savner du indre ro og tilstedeværelse?
Kjenner du på press, stress og dårlig samvittighet, og har lyst til å gjøre noe med det, men har ikke tid?

Slik har jeg også hatt det og jeg følte at livet bestod av å jobbe, spise og sove, og hadde liksom ikke tid til meg selv og privatlivet. Jeg savnet glede i livet og hadde lite overskudd. Nå i ettertid, ser jeg at jeg har hatt alt for høye forventinger til meg selv og at jeg presset meg alt for hardt – både jobb og privat.

Hvordan er det med deg? Savner du livsglede, overskudd og tilstedeværelse?

Dette førte meg til NLP, systemisk coaching og traumearbeid. Det har vært en reise og det å møte meg selv og bli kjent med meg og mine behov, mine relasjonsmønstre. Det handler om å bli bevisst min psykiske grunnstruktur, slik at jeg er i stand til å erkjenne dem også i mitt hverdagsliv. Jeg har blitt bevisst mine overlevelsesmekanismer, og nå anerkjenner jeg dem i stedet for å leve opp til andres forventninger og holde på med negativt selvsnakk.

Jeg har tilegnet meg sterke og gode verktøy, slik at du kan få kyndig hjelp på din reise mot å finne balansen mellom jobb og privatlivet.

Det handler om å bygge opp sunne og konstruktive relasjoner, og i konfliktsituasjoner å kunne reagere åpent og med sunne gode emosjoner. Det handler også om å belyse og bearbeide erfaringer du gjorde tidligere i livet for så å sette fri energien som var «fanget» der og for å skape 100% kapasitet og energi i ditt nåværende, voksne liv.

Livet blir magisk og levende igjen, fordi du lytter innover til kjernen i deg selv. Du lærer å bruke intuisjonen din, sansene og tenke med hjertet.

Jeg ønsker deg velkommen til å ta kontakt – Få mine 7 hemmeligheter til balansen mellom  jobb og privatlivet